Рекомендується при:
- підвищеному тиску
- захворюваннях серцево-судинної системи
- ослаблений імунітет
- сухість шкіри та шкірні захворювання
- порушення обміну речовин
- гормональний дисбаланс
- розсіяність уваги
- проблеми з пам'яттю
Що це?
CLA (Кон'югована лінолева кислота) є класом жирних кислот омега-6. Лінолева кислота зустрічаються в яловичині та молочних продуктах. Хоча CLA відіграє важливу роль у ряді клітинних метаболічних процесів, люди не здатні виробляти лінолеву кислоту і тому можуть отримувати її тільки з продуктів харчування. CLA від Now Foods одержують із сафлорової олії без ГМО у дозуванні 800 мг на кожну желатинову капсулу.
Як це працює?
Кон'юргована линовлева кислота необхідна кожній людині. Оскільки єдиними джерелами CLA є продукти тваринного походження, особливу потребу в добавках лінолевої кислоти відчувають вегани та вегетаріанці. Ця кислота, що належить до групи жирних кислот Омега-6, впливає майже всі функції організму.
Головними функціями лінолевої кислоти є підтримка серцево-судинної системи, стабілізація тиску, а також зміцнення імунітету. Лінолева кислота дуже потрібна ще й дітям, оскільки безпосередньо впливає на розвиток та зростання організму. Як і всі жирні кислоти групи Омега, CLA позитивно впливає на мозкову функцію, увагу та пам'ять.
Ще одне застосування лінолевої кислоти стосується проблеми ожиріння. Оскільки CLA бере участь у жировому та ліпідному обміні, добавки лінолевої кислоти допоможуть нормалізувати обмін речовин та допомогти організму засвоювати їжу правильно. CLA буде корисна ще й спортсменам, тому що перешкоджає розпаду білків і зміцнює м'язові тканини. >
Приймати 3 желатинові капсули на день під час їжі
елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 3 | Желатинові капсули | |
Порцій в упаковці | 30 | ||
25 | |||
Усього жирів | 3 | гр | |
Поліненасичені жири | 3 | гр | |
Олія сафлори | 3 | гр | |
Лінолева кислота | 2,4 | гр |
Відгуків не знайдено