Рекомендується при:
- дисфункції шлунково-кишкового тракту
- дисбактеріозі
- кандидозі
- ослаблений імунітет
- ушкодження слизової оболонки кишечника
Що це?
Каприлова кислота від Now Foods - це жирна кислота, також відома як октанова. Ця природна речовина у великій кількості міститься в кокосовому та пальмовому маслах. Головна властивість каприлової кислоти - боротьба з дисбактеріозом кишечника та спровокованим ним кандидозом (молочницею), яка на ранніх стадіях характеризується розладом роботи ШКТ, свербінням та головним болем.
Як це працює?
Каприлова кислота - це натуральний відновник травної системи після порушень у її роботі. Наслідками порушення мікрофлори кишечника можуть бути такі захворювання, як дисбактеріоз, запалення, спричинені грибками, кандидоз, печія тощо. Також украй негативно на органи травної системи впливають антибіотики. Каприлова кислота в короткий термін зможе відновити баланс дріжджових грибів, повернути правильну функцію ШКТ, позбавити симптомів кандидозу. Таким чином, препарат буде корисний при діагностованій молочниці, запаленнях слизових оболонок та сечового міхура, свербіння та виділеннях. Як результат усунення всіх перерахованих вище проблем, шкіра очищається, оскільки саме на ній проявляється багато ознак захворювань, пов'язаних з імунодефіцитом і неправильним харчуванням. ;'>Показання до застосування
Приймати 1 гелеву капсулу 2 рази на день під час їжі.
елемент | Вага | Одиниця | Відсоток |
Порція | 1 | < td>Желатинова капсула||
Порцій в упаковці | 100 | ||
Калорії з жирів | 10 | ||
Усього жирів | 1 | гр | 2 |
Насичені жири | < td>1гр | 5 | |
Каприлова кислота | 600 | мг |
Відгуків не знайдено